خرید فانتوم | قیمت فانتوم FTM
Fantom
FTM
قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال
فروش و خرید فانتوم
فانتوم با علامت اختصاری FTM یک ارز دیجیتال یا نوعی دارایی دیجیتال با ارزش بازار حدود ۷۴۱.۶۲ میلیون دلار است و در رتبه ۶۱ بازار قرار دارد و ۰.۰۵ درصد از کل بازار را به خود اختصاص داده است.
قیمت لحظه ای فانتوم | هم اکنون
هم اکنون قیمت فانتوم برابر با ۰.۲۶۴۵۲۰ دلار با احتساب نرخ تتر ۵۱,۴۷۴ تومان میباشد و در استانه مبادلات روزانه ۵۸.۶۸ میلیون دلار است.
اخرین بروزرسانی : 17 آبان 1402
ارز دیجیتال فانتوم FTM چیست؟
ارز دیجیتال فانتوم با نماد اختصاری FTM نوعی دارایی دیجیتال غیرمتمرکز، شفاف و تغییرناپذیر است که از یک شبکه بلاکچین سفارشی و پلتفرم قرارداد هوشمند بهره برده است. این توکن در حال حاضر در دو نسخه ERC-20 (بلاکچین اختصاصی اتریوم) و BEP-2 (بلاکچین اختصاصی بایننس) قابل دسترس است. فانتوم در ابتدا با هدف توسعه شهرهای هوشمند روی کار آمد و دلیل تبلیغات سرعت بالای تراکنشها در بلاکچین فانتوم (۳۰۰ تراکنش در ثانیه) هم همین بود. اما با گذشت زمان، فانتوم تمرکز خود را بر روی امور مالی غیرمتمرکز یا همان دیفای، کشف راهحلهای مرتبط با امنیت زنجیره تامین، توکنیزه کردن دارایی و البته ارزهای دیجیتال بانکی (CBCD) منعطف کرد.
چگونگی خرید فانتوم در اکسکوینو
خرید فانتوم در صرافی ارز دیجیتال اکسکوینو به سادگی صورت میگیرد. کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
مرحله اول: در سایت اکسکوینو ثبتنام کنید.
مرحله دوم: در مرحله بعدی و برای اینکه بتوانید رمزارزهای موردنظر خود را خریداری کنید باید موجودی ریالی حساب خود را افزایش دهید که برای این کار هم نیاز به تکمیل مراحل احراز هویت مطابق با قوانین اکسکوینو دارید.
مرحله سوم: پس از افزایش موجودی ریالی خود که از دو طریق واریز آنلاین یا آفلاین انجام میشود به یکی از سه روش زیر اقدام به خرید فانتوم کنید:
- تبدیل : در بخش تبدیل، کاربران میتوانند ارز دیجیتال فانتوم را با قیمت لحظهای بازار و به صورت آنی خریداری کنند.
- سفارشگذاری: اگر تمایل به خرید این رمزارز با قیمت دلخواه خود را دارید میتوانید از طریق این بخش و با سفارشگذاری ۸ ساعته، مقدار رمزارز دلخواه خود را خریداری کنید.
- اکسکوینومارکت: بخش آخر یعنی بازار معاملاتی اکسکوینو که با نام «اکسکوینو مارکت» شناخته میشود. کاربران میتوانند رمزارزهای موردنظر خود از جمله فانتوم را با یکدیگر و با کمترین میزان کارمزد مبادله کنند.
فروش ارز فانتوم FTM
برای فروش فانتوم هم بعد از تکمیل مراحل ثبتنام و احراز هویت میتوانید به یکی از سه روش زیر عمل کنید:
- تبدیل: در این بخش میتوانید مقدار موردنظر از فانتوم های خود را به صورت مستقیم و با قیمت پیشنهادی اکسکوینو بفروشید.
- سفارشگذاری: در این قسمت، با قیمت دلخواه در بازه زمانی ۸ ساعته میتوانید سفارش فروش فانتوم خود را ثبت کنید.
- اکسکوینو مارکت: در پلتفرم معاملاتی اکسکوینومارکت هم میتوانید با انتقال دارایی از کیف پول خارجی خود یا انتقال بدون کارمزد از کیف پول اکسکوینو، میزان فانتوم موردنظر خود را با کاربران دیگر مبادله کنید.
قیمت ارز دیجیتال فانتوم
در حال حاضر حدود ۲.۵۵ میلیارد توکن فانتوم (یعنی چیزی حدود ۸۰ درصد کل آن) در گردش است. حداکثر میزان عرضه توکنهای فانتوم عددی معادل ۳.۱۷۵ میلیارد واحد است. از زمان راهاندازی رمزارز فانتوم در سال ۲۰۱۹ تاکنون این پروژه به طور مداوم پیشرفتهای بزرگی را تجربه کرده و اکنون یکی از ۱۰۰ ارز برتر بازار به شمار میرود. از آنجا که فانتوم دارای اصول فنی بسیار قوی و حرفهای است و میتواند با بسیاری از پروژههای موجود در بازار ارزها رقابت کند، بسیاری از متخصصان و فعالان اقتصادی بر این باورند که این ارز در آیندهای نزدیک به یکی از ۵۰ و یا حتی ۲۰ رمز ارز بزرگ برتر تبدیل شود. نمودار قیمت ارز دیجیتال فانتوم را از صرافی اکسکوینو و در بالای این صفحه دنبال کنید.
بنیان گذاران ارز دیجیتال فانتوم چه کسانی هستند؟
بنیاد توسعه دهنده ارز دیجیتال فانتوم در سال ۲۰۱۸ میلادی تاسیس شد و بعد از آن کار خود را به طور رسمی و با راه اندازی اپرا OPERA، که شبکه اصلی فانتوم است، در دسامبر ۲۰۱۹ آغاز کرد. این بنیاد توسط یکی از دانشمندان علوم کامپیوتر که اهل کره جنوبی است به نام دکتر Ahn Byung Lk راه اندازی شد و مدیر عامل این پلتفرم در حال حاضر شخصی به اسم Michael Kong است. به طور کلی، تیم پشتیبانی فانتوم متشکل از مهندسان متخصص، دانشمندان، محققان، طراحان و کار آفرینان در زمینه توسعه بلاکچین و از سراسر دنیا شکیل میدهد و هدف اصلی این پلتفرم ایجاد یک بستر قرارداد هوشمند است که از مقیاس پذیری، تمرکز زدایی و امنیت بالایی برخوردار باشد.
کارکرد ارز دیجیتال فانتوم
فانتوم نام یک پروژه قدرتمند با کاربردهای فراوان در دنیای دیفای بوده که در تلاش برای ایجاد قراردادهای هوشمند برای شهرهای هوشمند است. یکی از مهمترین دلایل منحصر به فرد بودن ارز فانتوم، استفاده آن از فناوری DAG یا گراف جهتدار غیرمدور (Directed Acyclic Graph) برای دستیابی به مقیاسپذیری در حد تقریبا بینهایت و امکان انجام تراکنشهای فوری با هزینه نزدیک به صفر است.
هدف پلتفرم ارز دیجیتال فانتوم FTM چیست؟
هدف اصلی و اولیه پلتفرم ارز دیجیتال فانتوم، بر طرف کردن مشکلات عمده شبکههای بلاکچینی از جمله خرید بیت کوین است که از اصلیترین این مشکلات به مقیاسپذیری این شبکهها میتوان اشاره کرد. در واقع معضلات سهگانه اصلی در شبکههای بلاکچینی که مقیاس پذیری، غیرمتمرکز سازی و امنیت هستند از طریق راه حلهایی که شبکه فانتوم ارائه میکند قابل حل است.
Lanchesis، ساز و کار اجماع پر سرعت به کار رفته در پلتفرم فانتوم است که امکان تبادل سریع ارزهای دیجیتال را فراهم میکند. همچنین، پروتکل اثبات سهام مورد استفاده در شبکه ارز دیجیتال Fantom، امنیت بسیار بالای آن را بدون نیاز به رهبری برای تامین امنیت شبکه، ایجاد کرده است.
لانچسیس Lachesis، مکانیسم اختصاصی به کار رفته در شبکه فانتوم که به عنوان مکانیزم اجماع aBFT شناخته میشود، با مقیاسگذاری بدون مجوز و در یک محیط باز نودها یا گرههای بسیار زیاد در سراسر دنیا، غیر متمرکز بودن این شبکه را نیز تامین میکند.
ویژگیهای مهم ارز دیجیتال فانتوم
مهمترین و اصلیترین ویژگی رمز ارز فانتوم ftm سرعت بالای آن است. امنیت بالای شبکه این ارز دیجیتال ویژگی مهم دیگر آن محسوب میشود که این امنیت را مدیون استفاده از پروتکل اجماع Lachesis بوده که قادر به پشتیبانی از تعداد زیادی از گرهها در یک محیط بدون منبع و متن باز (Open Source) است. اوپن سورس یا منبع باز بودن رمزارز فانتوم را میتوان از دیگر قابلیتهای آن برشمرد. با توجه به استفاده فانتوم از الگوریتم اثبات سهام (PoS) که خود تا حد زیادی سبب صرفهجویی در مصرف برق میشود چراکه از متمرکز بودن جلوگیری میشود، این رمز ارز برخلاف بیت کوین و اتریوم که از الگوریتم اثبات کار (PoW) استفاده میکنند در گروه ارزهای دیجیتال سازگار با محیط زیست قرار دارد.
امنیت شبکه فانتوم چگونه تأمین میشود؟
الگوریتم استفاده شده در شبکه فانتوم، اجماع اثبات سهام یا همان PoS است که امنیت این شبکه نیز با استفاده از این الگوریتم تأمین میشود.علاوه براین، تعداد نامحدودی از نودهای اعتبارسنج در شبکه اصلی فانتوم، نقش کلیدی در تأمین امنیت شبکه ایفا میکنند. گفتنی است این جریان زمان اتفاق میافتد که حداقل ۳،۱۷۵،۰۰۰ توکن FTM در شبکه فانتوم استیک شده باشد.
مزایای ارز دیجیتال فانتوم
- تأمین امنیت شبکه: همانطور که پیشتر اشاره کردیم امنیت شبکه فانتوم از طریق سازوکار اثبات سهام تأمین میشود و رمزارز فانتوم نیز به همین منظور در شبکه کاربرد دارد. همین موضوع هم دلیلی بر غیر قابل استخراج بودن ارز دیجیتال فانتوم است و شبکه فانتوم از طریق استیکینگ امنیت خود را تضمین میکند.. به این ترتیب نودهای اعتبارسنج شبکه فانتوم باید حداقل ۳،۱۷۵،۰۰۰ توکن فانتوم را در این شبکه استیک کنند. توکنهای ولیدیتورها در شبکه قفل شده و آنها در ازای آن پاداش دریافت میکنند. از دیگر مزایای اصلی رمزارز فانتوم این است که این ارز دیجیتال علاوه بر تامین و تضمین امنیت، با محیطزیست نیز سازگار است.
- پرداختها: وقتی صحبت از ارز دیجیتال فانتوم میشود، توان عملیاتی بالا، سرعت بالا و کارمزدهای پایین این شبکه دیده میشود که آن را به گزینهای مناسب برای خرید تبدیل میکند. در توضیح این مطلب همین بس که انتقال وجه در شبکه ارز دیجیتال فانتوم با کارمزد بسیار پایین کمتر از یک دلار و در مدتزمان یک ثانیهای انجام میشود.
- مدیریت درون زنجیرهای: ارز دیجیتال فانتوم مجهز به یک اکوسیستم غیرمتمرکز است و با مدیریت درون زنجیرهای هدایت میشود. دارندگان رمز ارز فانتوم و افرادی که این رمز ارز را استیک میکنند میتوانند در تغییرات این شبکه نقش داشته باشند و حق رای در مورد تصمیمات حاکمیتی آنت را دارند.
- پرداخت کارمزد: کارمزد تراکنش، ایجاد شبکههای جدید، استقرار قراردادهای هوشمند همه با ارز فانتوم صورت میگیرد.
آیا ارز دیجیتال فانتوم را میتوان استخراج کرد؟
اگر از فعالان حوزه ارزهای دیجیتال باشید حتما میدانید همانطور که یکی از روشها خرید و کسب رمزارزها استخراج آنها است. اما توجه به این نکته نیز ضروری است که تمامی ارزهای دیجیتال قابلیت استخراج ندارند و تنها آن دسته از ارزهای دیجیتالی را می توان استخراج یا به اصطلاح ماین کرد که شبکه آنها از الگوریتم اجماع اثبات کار یا همان Pow استفاده میکند. از آنجا که پلتفرم فانتوم از الگوریتم اثبات سهام یا PoS استفاده میکند، توکن فانتوم قابل استخراج نیست و تنها راه به دست آوردن آن خرید و یا تبدیل آن در صرافیهای ارز دیجیتال است.
توکنومیک ارز دیجیتال فانتوم Fantom
بر اساس دادههای به دست امده از سایت تحلیلی کوین مارکتکپ Coinmarketcap، حداکثر میزان عرضه این توکن حدود ۳،۱۷۵ میلیارد واحد است که از این تعداد تاکنون بالغ بر۸۰ درصد آن یعنی چیزی حدود ۲،۷۸۵،۱۵۸،۴۵۶ واحد FTM در بازار در گردش است و مابقی آن به پاداش استیکینگ اختصاص دارد. توزیع تمام پاداش ها و عرضه حداکثر توکن FTM، چنانچه میزان پاداش ها در سطح فعلی باقی بماند، بیش از ۲ سال طول می کشد. شایان ذکر است به منظور انجام مبادلات راحتتر، توکن FTM بر اساس استانداردهای مختلفی از جمله استاندارد ERC-20 و استاندارد BEP-2 عرضه شده است.
کیف پول ارز دیجیتال فانتوم
همانطور که قبلا اشاره شد در حال حاضر ارز فانتوم در دو بستر اتریوم (ERC-20) و بایننس (BEP-2) قابل دسترس است. چنانچه از توکن فانتوم بر بستر BEP-2 استفاده میکنید، میتوانید از کیف پولهای بایننس چین (Binanace Chain) یا تراست ولت (Trust Wallet) استفاده کنید. اما برای ذخیره و نگهداری فانتوم ERC-20 تمامی کیف پولهایی که قابلیت پشتیبانی از توکنهای ERC-20 را دارند بهکارتان میآید. از نمونههای این کیف پولها به کیف پولهای سخت افزاری لجر (Ledgor) و تروزر (Trezor) میتوان اشاره کرد. کیف پولهای تراست، اتمیک و مای اتر نیز نمونههای شناخته شده دیگر برای ذخیره توکنهای فانتوم شما هستند