اطلاع‌رسانی مهم: آموزش روش های واریز ریالی در اکسکوینو

اطلاعات بیشتر
اخبار تتر

تتر با 122.78 میلیون دلار درآمد از کارمزد، صدرنشین جدول هفتگی شد  

بازار رمزارزها در هفته گذشته شاهد تعداد زیادی تراکنش بود که میلیون‌ها دلار درآمد از پروتکل‌های مختلف به همراه داشت. تتر در این میان با کسب 122.78 میلیون دلار کارمزد از تراکنش‌ها، توانست صدرنشین جدول درآمد هفتگی شود.

بررسی عملکرد درآمدی پروتکل‌ها
آمار DefiLlama: طبق داده‌های جدید، تتر با درآمد هفتگی 122.78 میلیون دلار از کارمزد، در صدر قرار دارد.
ثبات عملکرد استیبل‌کوین‌ها: این داده‌ها نشان می‌دهد که تولیدکنندگان استیبل‌کوین‌ها عملکرد خوبی دارند و نشان‌دهنده تغییرات عمده در شیوه تجارت رمزارزها هستند.

تغییر در روند تجارت رمزارز
درآمد از خدمات واقعی: برخلاف گذشته که بسیاری از تریدرها به دنبال افزایش قیمت ارزها بودند، اکنون تریدرها بیشتر به کسب درآمد از خدمات واقعی مانند پردازش پرداخت‌ها، قرض‌دهی، تجارت و کارمزدهای استفاده از بلاک‌چین‌ها توجه دارند.
حاکمیت تتر: تتر با 122.78 میلیون دلار کارمزد، برترین در این زمینه است، پس از آن Circle با 33.33 میلیون دلار و اتریوم با 30.33 میلیون دلار در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

آینده استیبل‌کوین‌ها و بلاک‌چین‌های لایه 1
تتر: این پروتکل با پشتیبانی از 11 شبکه، از جمله اتریوم، ترون و سولانا، بیشترین تراکنش‌ها را به خود اختصاص داده است.
سولانا: سولانا با کسب 35.06 میلیون دلار از کارمزد هفتگی از اتریوم (30.33 میلیون دلار) و ترون (13.37 میلیون دلار) پیشی گرفته است، که نشان‌دهنده فعالیت بالاتر کاربران در این شبکه است.

افزایش تقاضا برای استیکینگ و پروتکل‌های DeFi
استیکینگ: پروتکل‌های استیکینگ مانند Jito و Lido با درآمدهای چشمگیر 43.42 میلیون دلار و 20.78 میلیون دلار در هفته از تقاضای بالای کاربران برای خدمات استیکینگ بهره‌مند شدند.
پروتکل‌های DeFi: در بخش DeFi، صرافی‌های غیرمتمرکز مانند Raydium و Uniswap با درآمدهای 43.36 میلیون دلار و 31.97 میلیون دلار در هفته، بیشترین کارمزد را کسب کرده‌اند.
پلتفرم‌های قرض‌دهی: Aave با 15.32 میلیون دلار درآمد از کارمزدهای قرض‌دهی، عملکرد ضعیف‌تری نسبت به صرافی‌ها داشت.

پروتکل‌های استیبل‌کوین‌ها، بلاک‌چین‌های لایه 1 و DeFi نشان می‌دهند که صنعت رمزارز به سمت درآمدزایی از خدمات واقعی، نه فقط افزایش قیمت‌ها، پیش می‌رود. این روند نشان‌دهنده رشد و پایداری بازار رمزارزها در آینده نزدیک است.

محمدرضا آذرگون

رتبه 52 کنکور کارشناسی ارشد و 50 کنکور دکتری، دانشجوی دکتری رشته اقتصاد، گرایش توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی، توسعه مدل‌های مالی و تجزیه و تحلیل آنها برای حمایت از ابتکارات استراتژیک و تصمیمات سرمایه‌گذاری. کارشناس ارشد تحلیل‌گر و معامله‌گر امور بازارهای مالی، اقتصاد کلان و تسلط کامل به حوزه کریپتوکارنسی و بلاک‌چین، Cryptocurrency Analyst و فعال در زمینه تحقیقات و توسعه کسب‌وکار، با بیش از 3 سال سابقه فعالیت در زمینه بازارهای مالی، ارزهای دیجیتال و بازار فارکس.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا