بیت کوین قدرتمندترین ارز دیجیتال موجود در بازار
از زمان پیدایش نخستین ارز دیجیتال، ارزهای دیجیتال زیادی پدید آمده و وارد بازار شدهاند. هر یک از این ارزها در راستای تحقق هدفی خاص به وجود آمده که در نهایت هر کدام از آنها، با داشتن وجههی اقتصادی برای استفاده و کاربرد در معاملات بازار ارزهای دیجیتال به کار گرفته میشوند. در این بین بیت کوین قدرتمندترین ارز دیجیتال موجود در بازار بوده و تا به حال ارز دیگری نتوانسته حتی به نزدیکی قیمت بیت کوین برسد. این شرایط باعث شده است تا بیت کوین به یک قدرت بیرقیب در دنیای ارزهای دیجیتال تبدیل گردد که وجود و رفتارش بر نحوهی ادامهی حیات سایر ارزهای دیجیتال تأثیرگذار باشد.
به طوری که نوسانهای چه مثبت و چه منفی قیمت بیت کوین، به طور مستقیم بر روی سایر ارزهای دیجیتال که از آنها به عنوان ” Altcoins ” یاد میشود، تغییراتی را ایجاد مینماید. ” Altcoins ” با افزایش قیمت بیت کوین، شاهد افزایش قیمت خود میشوند و در شرایطی برعکس نیز با کاهش قیمت بیت کوین، دچار رکود و کاهش ارزش سهام خود میشوند.
این وضعیت از زمان شروع فعالیت بازار ارزهای دیجیتال وجود داشته و همچنان نیز ادامه دارد. البته وجود چنین شرایطی، به هیچ وجه باب میل ” Altcoins ” نبوده و سایر ارزهای دیجیتال در صدد این امر هستند که از سایهی بیت کوین خارج شده و به یک استقلال در تعیین آیندهی مالی و قیمتی خود برسند. به طوری که دیگر نوسانات قیمت این ارزها، تحت تأثیر تغییرات قیمت بیت کوین نباشد و در واقع هر ارز دیجیتال مسئول سرنوشت و آیندهی خود باشد که شکلگیری چنین جوی در بازار ارزهای دیجیتال میتواند شرایط موجود را به طور کلی دگرگون نماید.
ارز دیجیتال EOS
در این بین یکی از ارزهای دیجیتالی که بیشترین تلاش را برای گرفتن استقلال مالی از خود نشان میدهد، ارز دیجیتال ایاس EOS میباشد. ایاس EOS به عنوان یک ارز دیجیتال جدید تقریباً 7 ماه قبل در 31 ژانویه سال 2018 وارد بازار شد. سازندگان اصلی این ارز دیجیتال، آقایان ” Daniel Larimer ” و ” Brendan Blumer ” بودند که با امید کسب موفقیت این ارز دیجیتال، آن را وارد دنیای تکنولوژی و اقتصاد نمودند. البته با وجود تازهکار بودن این ارز دیجتیال، برای قدرت گرفتن آن، پروژههای مالی گوناگونی شکل گرفت و هزینهها و سرمایههای زیادی رد و بدل گشت، تا جایی که این ارز دیجیتال توانست قیمت خود را تا حدود 12 تا 15 دلار بالا ببرد.
این افزایش قیمت یک ارز دیجیتال به این سرعت و با این پشتوانه به عنوان یکی از اولین نمونههای جنگ برای استقلال مالی در بازار بود تا بتواند خود را از سایهی غول بزرگی به نام بیت کوین خارج نماید. البته هر چند ایاس EOS توانست به طور نسبی به موفقیت برسد ولی این ارز نیز به مانند سایر ارزها که در چند ماه اخیر با رکود قیمت رو به رو شدهاند، رو به رو شد و قیمتش از بالای 10 دلار به مقادیر پایینتر سقوط کرد و تمامی پروژههای راه اندازی شده در حمایت خودش را با شکست مواجه نمود.
قدرت گرفتن ارز دیجیتال ایاس
البته در چند هفتهی اخیر دوباره شاهد قدرت گرفتن نسبی این ارز دیجیتال هستیم به طوری که ایاس EOS توانسته قیمت خود را در 27 آگوست به حدود 5.17 دلار افزایش دهد و گویا قصد دارد که روند افزایش قیمت خود را به صورت پلهای و آرام آرام انجام دهد تا جایی که احتمالاً به اعتقاد بسیاری از کارشناسان بازار ارزهای دیجیتال، در چند ماه آینده، باید شاهد این امر باشیم که قیمت آن به حدود قیمت قبلی خود برسد. البته باید علاوه بر امید، شاهد راه اندازی پروژههای دیگری در حوزهی این ارز دیجیتال باشیم تا ایاس EOS بتواند با داشتن پشتوانه مالی و حمایتی خوب، خود را به جمع قدرتهای بازار ارزهای دیجیتال برساند.