اطلاع‌رسانی مهم: آموزش روش های واریز ریالی در اکسکوینو

اطلاعات بیشتر
اخبار تتر

هم‌بنیان‌گذار تتر به دنبال راه‌اندازی استیبل‌کوین با بازدهی بالا به نام USP

ریو کالینز، هم‌بنیان‌گذار تتر، در حال راه‌اندازی استیبل‌کوینی غیرمتمرکز است که قصد دارد با USDT رقابت کند. این پروژه به نام USP، در نیمه دوم سال 2025 بر روی بلاک‌چین‌های اتریوم و سولانا معرفی خواهد شد.

استیبل‌کوین Pi با استفاده از قراردادهای هوشمند، USP را ضرب خواهد کرد و ماینرها به جای آن توکنی به نام USI به‌عنوان پاداش دریافت خواهند کرد. USP با دارایی‌های واقعی که به‌صورت مولد سود هستند، مانند اوراق قرضه و دارایی‌های اضافه‌ضمانت شده مانند خزانه‌داری‌ها و صندوق‌های بازار پول، پشتیبانی خواهد شد.

ریو کالینز در این باره گفت: «ما پروتکل Pi را به‌عنوان تکامل استیبل‌کوین‌ها می‌بینیم.» وی همچنین اشاره کرد که تتر تا به امروز موفقیت زیادی در نمایش تقاضا برای استیبل‌کوین‌ها داشته، اما تمام سودها را خود نگه می‌دارد و به اعتقاد او بازار اکنون آماده تحول است.

کالینز که از سال 2013 تا 2015 مدیرعامل تتر بود، و شرکایش در سال 2015 تتر را به‌شرکت‌های عملیاتی بیت‌فینکس فروختند. در آن زمان ارزش بازار USDT کمتر از یک میلیارد دلار بود، در حالی که اکنون ارزش آن نزدیک به 140 میلیارد دلار است.

رییس‌اجرایی پروتکل Pi، بوندیپ سینگ رانگار، اظهار داشت: «ما دارایی‌هایی می‌خواهیم که به‌طور غیرمستقیم با کریپتو در ارتباط باشند و بازدهی متوسط یا بالا با ریسک پایین داشته باشند.»

بازار استیبل‌کوین‌ها اکنون وارد رقابتی شدید شده است و USP در این فضای پر رقابت وارد خواهد شد. تتر با سهم بازار 60 درصد از کل عرضه 141 میلیارد دلاری، همچنان پیشروست. USDC، استیبل‌کوین شرکت Circle، در ماه‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و سهم بازار آن به 24 درصد رسیده است. همچنین استیبل‌کوین USDS (که قبلاً DAI نام داشت) با عرضه‌ای حدود 9 میلیارد دلار، به رتبه سوم رسیده است.

بخوانید  ترور آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس

محمدرضا آذرگون

رتبه 52 کنکور کارشناسی ارشد و 50 کنکور دکتری، دانشجوی دکتری رشته اقتصاد، گرایش توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی، توسعه مدل‌های مالی و تجزیه و تحلیل آنها برای حمایت از ابتکارات استراتژیک و تصمیمات سرمایه‌گذاری. کارشناس ارشد تحلیل‌گر و معامله‌گر امور بازارهای مالی، اقتصاد کلان و تسلط کامل به حوزه کریپتوکارنسی و بلاک‌چین، Cryptocurrency Analyst و فعال در زمینه تحقیقات و توسعه کسب‌وکار، با بیش از 3 سال سابقه فعالیت در زمینه بازارهای مالی، ارزهای دیجیتال و بازار فارکس.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا